Rólunk

Gyógyszer-nagykereskedelemmel foglalkozó cégünk több mint másfél évtizede alakult. Történetünk alatt számos stabil, megbízható partneri kapcsolatot alakítottunk ki hazai és nemzetközi gyógyszergyártókkal és forgalmazókkal.

Sikereinket és dinamikus fejlődésünket annak a szakmai elkötelezettségnek köszönhetjük, amely a tevékenységünket első perctől kezdve meghatározza.

Tudjuk, hogy a gyógyszerek forgalmazása kizárólag megbízható, a minőségi követelményeknek megfelelő és az előírásokat maximálisan betartó működéssel valósítható meg. Ezeknek az elvárásoknak minden szempontból eleget teszünk.

MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert működtetünk és biztosítjuk a rendszer folyamatos fejlesztését. Az irányítási rendszerünk a gyógyszer-nagykereskedelem és a bérraktározás tevékenységeket szabályozza.

Alapértéknek tekintjük a minőséget és a megbízhatóságot, ebből fakadóan célunk, hogy partnereink felé magas színvonalú szolgáltatásokkal közvetítsük ezeket az értékeket.

Minthogy elsődlegesen generikus és originális gyógyszerek export-importját végezzük, ezért folyamatosan figyelemmel kísérjük a piaci igények alakulását. Törekvésünk, hogy rugalmasan és költséghatékonyan elégítsük ki a változó igényeket, valamint mindig megbízható, korszerű, magas minőségű termékeket kínáljunk partnereinknek és közvetítésükkel a fogyasztóknak.

Hiszünk benne, hogy a munkánkkal végső soron az emberek életminőségének javításához járulunk hozzá.

Legyen Ön is partnerünk! Írjon nekünk a office@eupharmaltd.com címre.